Jussi Jaakkola
040 517 6511
jussi.jaakkola(at)projektihuone.fi
Suttiontie 66, 23210 VEHMAA

DI Jussi Jaakkolalla on yli 16 vuoden kokemus valmistavan teollisuuden tuotannon johtamisesta. Hän on toiminut useissa erilaisissa yrityksissä vastaten tuotannosta, laadusta ja työturvallisuudesta. Viime vuosina painotus on ollut erityisesti yritysten toiminnan kehittämisessä soveltaen Lean filosofiaa ja turvallisuustyökaluja.

Jussi Jaakkolalla on vuosien kokemus useiden kansainvälisten (Moventas, Howden) yritysten johtoryhmä- ja strategiatyöskentelystä sekä tavoitteellisesta johtamisesta.

Jussi Jaakkolalla on lisäksi kokemusta useista toiminnanohjausjärjestelmistä, niiden käyttöönotosta sekä projektoinnista.

Soila Jaakkola
040 748 9449
soila.jaakkola(at)projektihuone.fi
Suttiontie 66, 23210 VEHMAA

Musiikinopettaja Soila Jaakkola (MuT) ohjaa lapsia ja nuoria esikouluikäisistä ammattiopiskelijoihin musiikinteorian, säveltapailun, musiikinhistorian sekä soitintuntemuksen maailmaan. Hänen tieteellinen väitöskirjatyönsä Polkuja kuorosäveltapailuun (2012) käsitteli nuotinluvun ja säveltapailun opettamista harrastajakuorolaulajille oppimateriaalianalyysin näkökulmasta.

Kouluttajana Soila Jaakkola tunnetaan musiikkikasvatuksen, musiikin didaktiikan ja säveltapailun aloilla. Tuottajana Soila Jaakkola on toiminut 20 vuoden ajan eritoten musiikkitapahtumien ja -kilpailujen parissa.

YHTEYDENOTTO